11 septembre 2017

Negen keer wereldkampioen: Tony Cairoli wordt een legende

 • Op het befaamde en spectaculaire circuit van Assen (Nederland) is de Italiaanse rijder op de twee na laatste race al zeker van de zege in het Wereldkampioenschap MXGP Motocross 2017 van de FIM.
 • Fiat Professional viert de legendarische Tony Cairoli, die eens te meer boven zijn concurrenten uitstak.
 • Fiat Professional viert een legende: Tony Cairoli stak opnieuw met kop en schouders boven zijn concurrenten uit en werd voor de negende keer Wereldkampioen op het circuit van Assen in Nederland. Dat fabelachtige record geeft de Siciliaanse rijder een sterke positie in de geschiedenis van deze discipline, net achter de Belg Stefan Everts, die tien titels won in zijn carrière.

  Stalen zenuwen, de snelheid en vaardigheid om zijn concurrenten de loef af te steken en onverwachte gebeurtenissen: dat zijn de ingrediënten die Tony Cairoli's carrière zo uniek hebben gemaakt en die hem ook dit seizoen van bij het begin naar de top en uiteindelijk naar de kampioenstitel hebben gekatapulteerd. Met nog twee races te gaan domineerde de veelvoudige kampioen gisteren editie 2017 van de 'MXGP of The Netherlands' en sprokkelde hij de nodige punten bij elkaar om zich nu reeds te verzekeren van zijn negende titel. Hij wist de wereld opnieuw te verbazen met zijn buitengewone vaardigheden, die hem samen met zijn toewijding en nooit-aflatende engagement tot een echte kampioen maken.

  In de achttiende ronde van het 'MXGP 2017 FIM Motocross World Championship', voor het tweede jaar op rij gesponsord door Fiat Professional, veroverde Cairoli de vierde plaats en bracht hij zijn puntentotaal op 710. Zo demonstreerde hij eens te meer zijn vastberadenheid om te winnen. Diezelfde vastberadenheid om nieuwe doelstellingen te realiseren kenmerkt ook Fiat Professional, het eerste merk dat zich volledig aan klanten van lichte bedrijfsvoertuigen wijdt. "Born to be Professional" is dan ook geen loze slagzin en het zijn precies die waarden en doelstellingen die het merk hebben aangezet om de meermaals bekroonde Siciliaan in te schakelen als zijn wereldwijde ambassadeur.

  Met meer dan honderd jaar geschiedenis en een onovertroffen erfgoed en ervaring in de wereld van de bedrijfsvoertuigen heeft het Italiaanse merk een compleet gamma uitgebouwd, dat op nauwelijks twee jaar tijd volledig werd vernieuwd om een antwoord te bieden op alle transportbehoeften. De 'product hero' van het wagenpark en het officiële voertuig van het Wereldkampioenschap MXGP FIM 2017 is de robuuste en betrouwbare Fullback, het ideale voertuig voor alle doeleinden, sectoren en vrijetijdsactiviteiten. Bovendien begeleidt de pick-up van Fiat Professional Tony Cairoli tijdens zijn trainingsessies en werpt hij zich op als een trouwe teamgenoot die de uitdagende houding van Fiat Professional perfect samenvat. 

  Het publiek in Assen kon drie modellen bewonderen die het volledige Fiat Professional-gamma vertegenwoordigen. Fiat Professional toonde er niet alleen de onstuitbare Fullback in een specifieke motorcrossuitvoering, maar ook de veelzijdige Talentino in racelivrei, inclusief de Italiaanse vlag, en de nieuwe Ducato 4x4. Die laatste breidt de mogelijkheden voor werk en vrije tijd gevoelig uit dankzij zijn permanente vierwielaandrijving met twee transferbakken en een automatisch werkende centrale viscokoppeling. Als ideaal voertuig voor de liefhebbers van een sportieve en avontuurlijke levensstijl, die de allerbeste technologieën eisen, toonde de Ducato 4x4 Expedition 2017 zich overigens ook erg succesvol op de jongste internationale autosalons.

   

  Turijn, 11 september 2017

  dernières vidéos

  recherche avancée

  Recherche...

  De
  Pour
  Recherche