16 mars 2018

Het Wereldkampioenschap FIM MXGP Motocross komt naar Europa in samenwerking met Fiat Professional

 • Voor het derde jaar op rij is het bedrijfsvoertuigenmerk van de FCA-groep officiële sponsor van het Wereldkampioenschap FIM MXGP Motocross, dat na de openingswedstrijd in Argentinië naar Europa komt. Titelverdediger Tony Cairoli is merkambassadeur: de negenvoudige wereldkampioen belichaamt dan ook als geen ander de ambities van het snel groeiende merk.
 • Het Wereldkampioenschap FIM MXGP Motocross slaat zijn tenten op in Europa. Na de openingswedstrijd in Patagonië trekken de rijders naar het circuit van Valkenswaard (Nederland), waar op zondag 18 maart de eerste afspraak op het Oude Continent plaatsvindt. Titelverdediger Tony Cairoli, die na zijn eerste plaats in de eerste race en zijn tweede plaats in de tweede race (Patagonië) al 47 punten achter zijn naam heeft staan, deelt de eerste plaats met zijn concurrent. Tony Cairoli is merkambassadeur van Fiat Professional, dat voor het derde jaar op rij optreedt als officiële sponsor van het kampioenschap. De Fullback Cross, de pick-up van Fiat Professional, staat hem bij in die rol.

  De Fullback Cross is dan ook niet toevallig de 'productheld' in de officiële vloot voor het Wereldkampioenschap FIM MXGP Motocross. Hij biedt alle werk- en vrijetijdseisen het hoofd. Dit robuuste en betrouwbare voertuig heeft een indrukwekkend laadvermogen van meer dan een ton en een sleepvermogen van ruim drie ton. Door bovendien een elektronisch inschakelbare vierwielaandrijving te gebruiken, overwint hij moeiteloos de ruwste terreinen en de zwaarste omstandigheden, zoals zware vrachten vervoeren over moeilijke terreinen. 

  Het partnerschap tussen Fiat Professional en het Wereldkampioenschap FIM MXGP Motocross steunt op authentieke gedeelde waarden zoals enthousiasme, vastberadenheid en een constant engagement. Al die waarden vinden we ook terug in Tony Cairoli, die ook dit seizoen zijn gebruikelijke volharding en moed tentoonspreidt in het wereldkampioenschap en zo de liefde voor uitdagingen weerspiegelt die Fiat Professional zo na aan het hart ligt. Na een uiterst succesvol 2017 maakt Fiat Professional zich op voor een opwindend 2018, boordevol innovaties en nieuwe ontwikkelingen, die het gamma nog completer zullen maken en de motocrosswereld en verschillende wedstrijden in het wereldkampioenschap zullen flankeren.

  Fiat Professional heeft daarom een speciale aanbieding voor alle liefhebbers van het MXGP-kampioenschap. Wie naar een van de Europese wedstrijden van het kampioenschap komt kijken, krijgt vijf jaar totale garantie bij aankoop van een nieuw bedrijfsvoertuig uit het gamma.

   

  Brussel, 16 maart 2018

   

  dernières vidéos

  recherche avancée

  Recherche...

  De
  Pour
  Recherche

  Images


  Download