03 août 2018

Het Wereldkampioenschap FIM MXGP Motocross 2018 komt naar België in samenwerking met Fiat Professional

 • De FCA Merkgroep voor commerciële voertuigen is titelsponsor van de "Fiat Professional MXGP van België".
 • Deze vijftiende ronde van het kampioenschap zal op zondag 5 augustus plaatsvinden in Lommel (Limburg).
 • Negenvoudig wereldkampioen Tony Cairoli is de ambassadeur van Fiat Professional en het merk zal hem bijstaan met de “producthelden” Fullback Cross en Ducato 4x4 van het officiële wagenpark van het kampioenschap.
 • Het Wereldkampioenschap FIM Motocross komt op 5 augustus opnieuw naar België, naar het circuit van Lommel (Limburg); dit is de vijftiende ronde van het kampioenschap van dit jaar.

  Het partnerschap tussen Fiat Professional en het Wereldkampioenschap FIM MXGP Motocross is nu al aan zijn derde opeenvolgende jaar toe en het is gestoeld op authentieke gedeelde waarden zoals enthousiasme, vastberadenheid en een constant engagement. Al die waarden vinden we ook terug in Tony Cairoli, die ook dit seizoen zijn gebruikelijke volharding en moed tentoonspreidt in het wereldkampioenschap en zo de liefde voor uitdagingen weerspiegelt die Fiat Professional zo na aan het hart ligt.

  Naast Tony Cairoli staan het merk Fiat Professional en de producthelden van het officiële wagenpark van het kampioenschap: Fullback Cross en Ducato 4x4.

  De pick-up van Fiat Professional is stoer, betrouwbaar en heeft een indrukwekkend laadvermogen. Een laadvermogen van meer dan een ton en een sleepvermogen van ruim drie ton. Door bovendien een elektronisch inschakelbare vierwielaandrijving te gebruiken, overwint hij moeiteloos de ruwste terreinen en de zwaarste omstandigheden, zoals zware vrachten vervoeren over moeilijke terreinen, en dit met dezelfde wendbaarheid als Tony Cairoli op alle parcoursen.

  Ducato 4x4 is een terreinwagen met permanente vierwielaandrijving met twee verdeelbakken en een automatisch werkende centrale viscokoppeling. Deze laatste garandeert de juiste koppeloverbrenging tussen de voor- en achterwielen en optimaliseert de tractie op modder, sneeuw en zand. Ducato 4x4 biedt ook alle nodige eigenschappen wat stevigheid en prestaties betreft voor offroadtrajecten met specifieke uitrustingen die het volledige laadvermogen benutten.

  Brussel, 3 augustus 2018

  dernières vidéos

  recherche avancée

  Recherche...

  De
  Pour
  Recherche

  Images


  Download