03 mai 2018

Fiat Talento Shuttle : de meest recente nieuwigheid van Fiat Professional is de vedette op het komende Festival van Cannes voor de Belgische professionals uit de filmwereld.

 • Ontwikkeld op basis van de meest recente nieuwigheid van het Fiat Professional-gamma is de nieuwe Fiat Talento Shuttle de ideale oplossing voor wat betreft personenvervoer.
 • Een karaktervol design : een robuuste voorpartij, een gestileerde frontgrille en LED-dagrijlichten, in combinatie met een luxueuze binnenruimte.
 • Vier verschillende interieur-combinaties dankzij het Flexfloor-systeem en een vijfde configuratie als optie met drie plaatsen vooraan.
 • De Fiat Talento Shuttle, als vedette op het komende Festival van Cannes 2018, zal dienen als transportmiddel voor de Belgische VIP's die deelnemen aan het belangrijkste filmfestival in Europa.
 • Beschikbaar vanaf €31.600 (BTW excl.) bij de Belgische en Luxemburgse Fiat Professional- distributeurs.
 • Met de « Talento » in zijn gamma biedt Fiat Professional aan de professionele klanten een werkpartner met een groot laadvermogen, perfect voor in de stad en uitermate geschikt om lange afstanden af te leggen. Zijn kenmerken maken van dit nieuw model een polyvalent voertuig, geschikt om aan de meest diverse noden van het cliënteel (professioneel of privé) te voldoen. 

  Om te beantwoorden op de noden van bedrijven die op zoek zijn naar de ideale manier om personen te vervoeren of eveneens de vereisten van en privé-cliënteel, lanceert Fiat Professional vandaag de versie Talento Shuttle, een voertuig ontworpen voor families en VIP-pendeldiensten. Hij biedt plaats aan 6 tot 9 personen, afhankelijk van het model, en combineert dit met een groot laadvolume. Hij is modulair, ruim en zeer goed uitgerust. Zijn vloer met drie in de lengte geplaatste rails zorgt voor een optimale flexibiliteit van de 4 tot 6 zetels achteraan. Dankzij het Flexfloor-systeem past de Talento zich aan aan de behoeftes van elke gebruiker.

  Dankzij dit systeem kan de configuratie van de zetels op 4 verschillende manier worden aangepast. Er bestaat eveneens een vijfde mogelijke configuratie met de optie van drie zetels vooraan, wat neerkomt op een totale transportcapaciteit van 9 personen (8 passagiers + 1 bestuurder).

  Comfort, design en personalisering

  De nieuwe Talento Shuttle heeft alles om rijplezier te waarborgen en het reizen aangenaam te maken. Naast zijn lederen interieur beschikt hij eveneens over een verwarmde bestuurderszetel en passagierszetel vooraan, beiden met armleuning en lendensteun, laterale schuifdeuren (links en rechts), een achterklep met ruit uitgerust met ruitenwisser en ontdooiing, klimaatregeling voor- en achteraan, het systeem Start&Stop, Keyless Entry- & Keyless Go-systeem, navigatiesysteem met 7'' touchscreen, DAB-radio, Bluetooth en een USB- en AUX-aansluiting, elektrisch en verwarmde buitenspiegels met buitentemperatuursensor en 4 USB-poorten in het achterste gedeelte van de passagiersruimte.

  Binnenin beschikt de nieuwe Talento Shuttle over een elegant design, met zijn rooster in chroom afgewerkt en zijn donkergetinte velgen. Het interieur biedt een hoogwaardig luxueuze inrichting, met het met leder beklede stuur en het leder interieur met armsteunen. Om de luxueuze trend verder te zetten wanneer het buiten donker wordt kan het interieur eveneens voorzien worden (als optie) van een LED-pack, wat zorgt voor een uiterst 'haut de gamme' ambiance aan boord.

  Veiligheid en infotainment

  De Talento beschikt over de meest moderne aan-boord-technologie en de beste veiligheidssystemen. Alle versies zijn uitgerust met ABS, EBD (elektronische remkrachtverdeler) en EBA (noodremassistentie), bovenop het systeem ESC met Hill Holder en Traction+. De laterale airbags en window-bags zijn beschikbaar op aanvraag, net zoals de aaanhangwagen stabilisator (TSA), die een totale stabiliteit waarborgt tijdens het slepen van ladingen: mocht het voertuig beginnen te slippen, dan verdeelt de TSA automatisch de kracht van de motor en de kracht van de remmen op elk wiel en stabiliseert het voertuig en de aanhangwagen. Een parkeerhulp en achteruitrijcamera zijn eveneens  beschikbaar.

  De nieuwe Talento Shuttle is vanaf €31.400 (BTW excl.) beschikbaar bij de Fiat Professional distributeurs op de Belux-markt.

  Belgians' Official Shuttle op het Festival van Cannes 2018

  Met al deze eerder opgesomde troeven indachtig zal de nieuwe Fiat Talento Shuttle ingezet worden als het officieel voertuig van de Belgen die deelnemen aan het Festival van Cannes 2018. In het kader van het project « La Baraque », uitgedacht door het productiehuis Octopods en het evenementenbureau Movietown, heeft Fiat Professional beslist zich te engageren voor de duur van het Festival de Cannes.

  Van 8 tot 19 mei 2018 zal de Fiat Talento Shuttle de « Belgians' Official Shuttle » zijn, die zal dienen om het transport van Belgische personaliteiten uit de filmwereld te vervoeren. Acteurs, producenten, realisatoren, gespecialiseerde journalisten die in Cannes aanwezig zijn zullen op het één of ander moment aan boord zijn van de nieuwe Fiat Talento Shuttle.

  « La Baraque » geeft een Belgischte toets aan het Festival van Cannes. Het concept omvat het gebruik van een villla ter plaatse die zich zal transformeren in een soort Belgische mini « ambassade » tijdens de duur van het festival. Speciaal georganiseerde 'soirées', cocktails en ontmoetingen in het filmwereldmilieu in een typisch Belgische atmosfeer en ambiance staan er op het programma.

   

  Brussel, 2 mei 2018

   

  dernières vidéos

  recherche avancée

  Recherche...

  De
  Pour
  Recherche

  Images


  Download